Kebab med ris, tomatsalsa och sallad

Middag:

  • Fryst kebabkött (mängd beroende på behov)
  • Ekologiskt jasminris
  • Sallad med grönsallad, cocktailtomater och gurka
  • Tomatsalsa (recept hittar du här)
  • Ajvar

Toppas med: pumpakärnor, chiafrön.

BILD: Min egen. Dela gärna, men uppge källa/länk. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s