Tomatsalsa

Passar som dipp eller lättare dressing på salladen.

2 portioner:

  • 1 dl soltorkade tomater (gärna otorra för att slippa blötläggning)
  • 2 tomater (skalade)
  • 2 tsk balsamvinäger
  • 1 msk olivolja
  • Salt, peppar, oregano.

Körs i mixer.

Toppas med: chiafrön, pumpafrön, solrosfrön.

Grundreceptet kommer från boken ”Superfood boost. Maxa din hälsa med enkla, snabba mellanmål” av Erica Palmcrantz Aziz. Här i en något modifierad version.

BILD: Min egen. Dela gärna, men uppge källa/länk. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s