Tsatsiki a la Martina

2 portioner:

  • ca 0,5 gurka
  • ca 250 gr körsbärstomater
  • ca 0,5-1 dl laktosfri gräddfil
  • kryddor & frön: salt, peppar, chiafrön, pumpafrön, pinjenötter

Gör så här:

Skär gurkan i fyrkanter. Dela körsbärstomaterna i fyra delar. Blanda ihop i en bunke tillsammans med laktosfri gräddfil. Krydda med salt, peppar. Blanda i chiafrön, pumpafrön och pinjenötter.

Toppa med pumpafrön, pinjenötter och chiafrön.

Servera till fisk, kött, fågel, kycklinglever, som dipp mm.

BILD: Min egen. Dela gärna, men uppge källa/länk. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s