Grönkålspesto

  • 2 dl färsk grovhackad grönkål
  • 1 dl blandade nötter och frön: valnötter, solrosfrön, mandel, pumpafrön
  • 1/2 – 1 dl riven ost (kan vara blandad): parmesan, herrgård, cheddar
  • 1/2-1 dl olivolja
  • Kryddor: salt, peppar, oregano

Mixa allt förutom olivoljan. När konsistensen blir krämig, tillsätt olivolja som du mixar i lite i taget på slutet. Smaksätt med salt, peppar och oregano.

Toppa med parmesanost och pinjenötter.

BILD: Min egen. Dela gärna, men uppge källa/länk. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s