Perfekt sommarmat! Så fräscht och snabbt att tillaga. Mums för dig som gillar sushi/rå fisk.
2 förrättsportioner:
- ca 100-150 g superfärsk torskfilé
- 1/3 finhackad och urkärnad röd chili
- 1/3 finhackad gul paprika
- 0,5 msk tabasco grön pepparsås mild
- 1 msk olivolja
- 0,5 lime
- Salt & peppar
- Basilikablad
- Solrosfrön
- Pumpakärnor
- Skär torsken (rå) i tunna bitar.
- Hacka chilin och paprikan fint.
- Lägg i skålen med torsken.
- Tillsätt tabasco, olivolja, limejuice, solrosfrön, pumpakärnor, salt och peppar.
- Rör om.
- Lägg i kylen tills servering.
- Toppa med basilikablad.
- Njut!
BILD: Min egen. Dela gärna, men uppge källa/länk.