Ceviche på torsk

Perfekt sommarmat! Så fräscht och snabbt att tillaga. Mums för dig som gillar sushi/rå fisk.

2 förrättsportioner:

  • ca 100-150  g superfärsk torskfilé
  • 1/3 finhackad och urkärnad röd chili
  • 1/3 finhackad gul paprika
  • 0,5 msk tabasco grön pepparsås mild
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 lime
  • Salt & peppar
  • Basilikablad
  • Solrosfrön
  • Pumpakärnor
  1. Skär torsken (rå) i tunna bitar.
  2. Hacka chilin och paprikan fint.
  3. Lägg i skålen med torsken.
  4. Tillsätt tabasco, olivolja, limejuice, solrosfrön, pumpakärnor, salt och peppar.
  5. Rör om.
  6. Lägg i kylen tills servering.
  7. Toppa med basilikablad.
  8. Njut!

BILD: Min egen. Dela gärna, men uppge källa/länk. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s